Hae ohjeistosta

Pyöräliikenteen suunnitteluohje tutuksi pyöräilyviikolla 2019

Tervetuloa pyöräliikenteen suunnitteluohjeen kouluksiin!

Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen www.pyöräliikenne.fi koulutuksen on käynyt noin 300 kaupunkiympäristön suunnittelijaa ja nyt on mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen!

Seuraavat suunnitteluohjeen koulutukset järjestetään toukokuussa pyöräilyviikolla. Tästä näet ajankohdat ja pääset ilmoittautumaan tilaisuuteen:

Tilaisuudet ovat saman sisältöisiä ja ne järjestetään Kaupunkiympäristön toimialan tiloissa, osoitteessa Kansakoulukatu 3. Mukaan saa kutsua kollegankin!

Tervetuloa kouluttautumaan!

Reetta Keisanen

 

 

Koulutukset pyöräliikenteen suunnitteluohjeesta

Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutuksia järjestetään vuosittain syksyllä liikkujan viikolla ja keväällä pyöräilyviikolla. Seuraavat avoimet koulutukset ovat pyöräilyviikolla keväällä 2019. Tarkempi paikka ja aika ilmoitetaan tällä sivulla. Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutuksen on käynyt jo noin 300 suunnittelijaa. Koulutuksia on pidetty myös tilaisuuksien yhteydessä kuten Pyöräliiton järjestämässä VeloFinlandissa. Tästä voit tutustua tilaisuuden koulutusmateriaaliin sekä koulutuksen tehtäviin.

Pyöräliikenteen suunnitteluoje sopii niin kaupunki-, liikenne- kuin katusuunnittelijan päivittäisen työn tueksi ja suunniteluohjeen koulutus voidaan järjestää myös tilauksesta. Koulutuksia onkin järjestetty erikseen muun muassa konsulttitoimistoille kuten WSP:lle, Rambolille ja YIT:lle. Koulutuksen voit tilata suoraan allekirjoittaneelta!

-Reetta Keisanen, pyöräilykoordinaattori

 

Pyöräliikenne.fi ohjeen kuva 9 Selkeä rakenteellinen erottelu on miellyttävä jalankulkijalle ja pyöräilijälle. Kööpenhamina, Tanska. Kuva: Niko Palo.

Pyöräliikenteen suunnitteluohje tutuksi liikkujan viikolla 2018

Helsingin kaupunkiympäristön toimialan pyöräkonttori järjestää liikkujan viikolla suositut koulutukset pyöräliikenteen suunnitteluohjeesta. Koulutuksia on järjestetty jo yli 260 suunnittelijalle ja liikkujan viikolla on taas mahdollisuus päästä mukaan! Pyöräliikenteen suunnitteluohje sopii niin kaupunki-, liikenne- kuin katusuunnittelijan päivittäisen työn tueksi. Kaikki koulutukset järjestetään Laiturilla osoitteessa Narinkka 2.

Aamupäivien koulutuksiin pääset ilmoittautumaan tästä:
tiistai 18.9. klo 9-12
torstai 20.9. klo 9-12

Tervetuloa oppimaan kanssamme!

– Reetta Keisanen, Teppo Pasanen ja Ilari Heiska

Pyöräliikenteen suunnitteluohje tutuksi

Hommat rullaamaan – uudet pyöräliikenneopit haltuun aamupäivässä!

Tervetuloa mukaan pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutukseen. Koulutuksia on järjestetty jo yli 200 suunnittelijalle ja keväällä 2018 on taas mahdollisuus päästä mukaan kouluttautumaan!

Pyöräliikenteen suunnitteluohje sopii niin kaupunki-, liikenne- kuin katusuunnittelijan päivittäisen työn tueksi. Kaikki koulutukset järjestetään Laiturilla osoitteessa Narinkka 2.

Aamupäivien koulutuksiin pääset ilmoittautumaan tästä:
tiistai 29.5. klo 9-12
tiistai 5.6. klo 9-12
tiistai 12.6. klo 9-12

 

Tervetuloa oppimaan kanssamme!

– Reetta Keisanen, Teppo Pasanen ja Ilari Heiska

 

Kiitos osallistumisesta pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutukseen!

Uudenlainen pyöräliikenteen suunnitteluohje kiinnosti laajasti suunnittelijoita. Kahden viikon aikana järjestettyihin koulutuksiin osallistui yhteensä 174 henkilöä. Osallistujia oli Helsingin kaupungin työntekijöiden lisäksi useasta eri kaupungista kuten Vantaalta, Espoosta, Turusta ja Tampereelta. Julkisen sektorin lisäksi koulutuksissa oli paljon konsultteja sekä opiskelijoita.

Koulutusten keskiarvosanaksi muodostui 8,9. Olemme erittäin iloisia koulutuksissa käydyistä keskusteluista. Saimme teiltä ideoita sekä koulutuksen kehittämiseen että Helsingin pyöräliikenteen edistämiseen!

Mikäli kollegasikin haluaisi vielä koulutukseen, niin seuraavia tilaisuuksia on luvassa syyskuussa. Uusista koulutuksista ja muista pyöräliikenteen ajankohtaisista asioista kerrotaan täällä pyöräliikenne.fi sivun uutisissa. Kevään aikana on ainakin vielä luvassa uusi pyöräpysäköinnin suunnitteluohje. Myös pyöräliikenne.fi lisätiedoista löytyvältä SlideShare-sivulta, voi seurata esityksiä, joita Helsingin pyöräliikenteestä pidetään. Sivulta löytyy myös koulutuksen esitysmateriaali.

Kiitos osallistuneille ja työn sekä opiskelun iloa kaikille!

 Reetta, Niko ja Teppo