Hae ohjeistosta

Pyöräliikenne.fi -koulutus Pyöräilyviikolla 12.5.2022

Tervetuloa pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutukseen torstaina 12.5.2022!

Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen www.pyöräliikenne.fi koulutuksen on käynyt jo noin 500 suunnittelijaa. Ohje sopii hyvin kaikille kaupunkiympäristön suunnittelun parissa työskenteleville, kuten kaavoittajille tai liikenne- ja katusuunnittelijoille.

Koulutuksessa käydään läpi sitä, miksi kevyenliikenteen aika on ohi , miksi pyöräliikennettä suunnitellaan omana kulkumuotonaan ja miten valitaan oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Koulutuksessa perehdytään pyöräliikennesuunnittelun viiteen tärkeimpään kriteeriin ja tehdään yhdessä suunnittelutehtäviä, missä opittua sovelletaan käytännössä.

Koulutus kestää aamupäivän klo 9-12 ja se järjestetään kaupunkiympäristötalon 2. kerroksen kokoushuoneessa Troolari osoitteessa Työpajankatu 8.

Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus osallistua opastetulle pyöräkierrokselle Helsingissä, jossa suunnitteluohjeen mukaisiin ratkaisuihin pääsee tutustumaan maastossa.

Koulutukseen voi ilmoittautua  palvelutunnuksella FILLARI2 osoitteessa: https:\\onni.hel.fi 

Lisätietoja koulutuksesta saa pyöräliikenteen koordinaattori Oskari Kaupinmäeltä (etunimi.sukunimi@hel.fi). Tervetuloa mukaan!

Pyöräliikenne.fi koulutus Pyöräilyviikolla 7.9.

Tervetuloa pyöräliikenteen suunnitteluohjeen etäkoulutukseen maanantaina 7.9.2020!

Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen www.pyöräliikenne.fi koulutuksen on käynyt jo noin 400 suunnittelijaa. Ohje sopii hyvin kaikille kaupunkiympäristön suunnittelun parissa työskenteleville, kuten kaavoittajille tai liikenne- ja katusuunnittelijoille. 

Koulutuksessa käydään läpi sitä, miksi kevyenliikenteen aika on ohi , miksi pyöräliikennettä suunnitellaan omana kulkumuotonaan ja miten valitaan oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Koulutuksessa perehdytään pyöräliikennesuunnittelun viiteen tärkeimpään kriteeriin ja tehdään yhdessä suunnittelutehtäviä, missä opittua sovelletaan käytännössä. Koulutus kestää iltapäivän klo 12-15 ja se järjestetään Teams:ssä.

Koulutukseen voi ilmoittautua  palvelutunnuksella FILLARI osoitteessa: https:\\onni.hel.fi 

Lisätietoja koulutuksesta saa pyöräilykoordinaattori Oskari Kaupinmäeltä (etunimi.sukunimi@hel.fi). Tervetuloa mukaan!

Pyöräliikenne.fi koulutukset keväällä 2020

PÄIVITYS: Pääosa suunnitteluohjeen koulutuksista keväällä 2020 on valitettavasti jouduttu perumaan valloillaan olevan poikkeustilan johdosta. Olemme tästä omalta osaltamme hyvin pahoillamme. Pyrimme järjestämään koulutuksia jälleen syksyllä olosuhteiden niin salliessa ja ilmoitamme niistä erikseen. Tiistaina 9.6. pidettävä koulutus järjestetään kuitenkin etänä Teams:n välityksellä. Järjestettävä etäkoulutus on pääasiassa tarkoitettu kaupungin kesätyöntekijöille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat ehdottomasti tervetulleita.

Tervetuloa pyöräliikenteen suunnitteluohjeen kouluksiin keväällä 2020!

Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen www.pyöräliikenne.fi koulutuksen on käynyt jo noin 400 suunnittelijaa. Ohje sopii hyvin kaikille kaupunkiympäristön suunnittelun parissa työskenteleville, kuten kaavoittajille tai liikenne- ja katusuunnittelijoille. 

Koulutuksessa käydään läpi sitä, miksi kevyenliikenteen aika on ohi , miksi pyöräliikennettä suunitelaan omana kulkumuotonaan ja miten valitaan oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Koulutuksessa perehdytään pyöräliikennesuunnittelun viiteen tärkeimpään kriteeriin ja tehdään yhdessä suunnittelutehtäviä, missä opittua sovelletaan käytännössä. Koulutus kestää aamupäivän klo 9-12.

Koulutuksia järjestetään seuraavasti ja ilmoittautua voi ajankohdan perässä olevalla palvelutunnuksella osoitteessa: https:\\onni.hel.fi 

  • tiistai 12.5. klo 9-12, palvelutunnus: 12052020pyoraliikenne – PERUTTU
  • torstai 14.5. klo 9-12, palvelutunnus: 14052020pyoraliikenne – PERUTTU
  • tiistai 9.6. klo 9-12, pyydä linkkiä lisätietojen antajilta (alla)

Tilaisuudet ovat saman sisältöisiä ja ne järjestetään Kaupunkiympäristön toimialan tiloissa, osoitteessa Kansakoulukatu 3. Mukaan saa kutsua kollegankin. Syksyn 2020 koulutukset järjestetään liikkujan viikolla (viikko nro 39). Tervetuloa kouluttautumaan!

Lisätiedot koulutuksista: Oskari Kaupinmäki tai Ilari Heiska

 

 

 

Pyöräliikenteen tilaisuudet liikkujan viikolla!

Baana-tilaisuus 17.9

Baana-tilaisuudessa 17.9 klo 13-16 esitellään Helsingin seudun Baanabrändi, perehdytään baanojen suunnitteluun ja saadaan oppia parhaista kansainvälisistä käytännöistä Tanskan pyörälähetystön puheenjohtajalta Marianne Weinreichlta. Tilaisuus järjestetään Kansakoulukadulla. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen löytyy tällä lomakkeella:  https://response.questback.com/helsinginkaupunki/baanat

Pyöräliikenne.fi koulutukset 18 & 19.9

Järjestämme pyöräliikenteen suunnitteluohjeesta kaksi saman sisältöistä koulutusta liikkujan viikolla 2019. Koulutukset ovat keskiviikkona 18.9 sekä torstaina 19.9 klo 9-12 Kansakoulukatu 3:n neuvotteluhuoneessa 121. Pyöräliikenteen suunnitteluohje sopii hyvin kaikkille kaupunkiympäristön suunnittelun parissa työskenteleville, kuten kaavoittajille tai liikenne- ja katusuunittelijoille.

Koulutuksessa käydään läpi sitä, miksi kevyenliikenteen aika on ohi ja miksi pyöräliikennettä suunittelaan omana kulkumuotonaan. Koulutuksessa perehdytään pyöräliikennesuunnittelun viiteen tärkeimpään kriteeriin ja tehdään yhdessä suunnittelutehtäviä, missä opittua sovelletaan käytännössä. Koulutus kestää aamupäivän klo 9-12 ja lounaan jälkeen klo 13-15 on mahdollista osallistua mukaan pyöräretkeen, jossa tutustutaan Helsingin uudenaikaseen liikenneinfraan.

Koulutukseen voit ilmoittautua Oiva-akatemian sivuilta: https://oivakoulutus.hel.fi/  Sivulle täytettävä salasana/pavelutunnus on ensimmäiseen tilaisuuteen 18.9 ””PYÖRÄLIIKENNE1” ja 19.9 tilaisuuteen ”PYÖRÄLIIKENNE2”. Koulutus on maksuton, joten laskutustietoja ei tarvitse täyttää.

 

Lisätietoja tilaisuuksista saa pyöräilykoordinaattori Reetta Keisaselta (etunimi.sukunimi@hel.fi). Tervetuloa mukaan!

#pyöräliikenne #liikkujanviikko

Pyöräliikennettä suunniteltaessa on muistettava viisi kriteeriä.

Pyöräliikenne.fi suunnitteluohjeen koulutus 19.6.

Hommat rullaamaan – uudet pyöräliikenneopit haltuun!

Järjestämme pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutuksen kaupungin sekä yhteistyökumppaneidemme kesätyöntekijöille keskiviikkona 19.6.2019 Kansakoulukatu 3:n Auditoriossa. Pyöräliikenteen suunnitteluohje sopii hyvin kaikkille kaupunkiympäristön suunnittelun parissa työskenteleville ja opiskeleville.

Koulutuksessa klo 9-12 käydään läpi sitä, miksi kevyenliikenteen aika on ohi ja miksi pyöräliikennettä suunittelaan omana kulkumuotonaan. Koulutuksessa perehdytään pyöräliikennesuunnittelun viiteen tärkeimpään kriteeriin ja tehdään yhdessä suunnittelutehtäviä, missä opittua sovelletaan käytännössä. Koulutus kestää aamupäivän klo 9-12 ja lounaan jälkeen klo 13-15 on mahdollista osallistua mukaan pyöräretkeen, jossa tutustutaan Helsingin uudenaikaseen liikenneinfraan.

Koulutukseen voit ilmoittautua Oiva-akatemian sivuilta tunnuksella ”pyöräliikenne”  https://oivakoulutus.hel.fi/

Tervetuloa mukaan!