Hae ohjeistosta

Pyöräliikenne.fi koulutukset keväällä 2020

PÄIVITYS: Pääosa suunnitteluohjeen koulutuksista keväällä 2020 on valitettavasti jouduttu perumaan valloillaan olevan poikkeustilan johdosta. Olemme tästä omalta osaltamme hyvin pahoillamme. Pyrimme järjestämään koulutuksia jälleen syksyllä olosuhteiden niin salliessa ja ilmoitamme niistä erikseen. Tiistaina 9.6. pidettävä koulutus järjestetään kuitenkin etänä Teams:n välityksellä. Järjestettävä etäkoulutus on pääasiassa tarkoitettu kaupungin kesätyöntekijöille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat ehdottomasti tervetulleita.

Tervetuloa pyöräliikenteen suunnitteluohjeen kouluksiin keväällä 2020!

Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen www.pyöräliikenne.fi koulutuksen on käynyt jo noin 400 suunnittelijaa. Ohje sopii hyvin kaikille kaupunkiympäristön suunnittelun parissa työskenteleville, kuten kaavoittajille tai liikenne- ja katusuunnittelijoille. 

Koulutuksessa käydään läpi sitä, miksi kevyenliikenteen aika on ohi , miksi pyöräliikennettä suunitelaan omana kulkumuotonaan ja miten valitaan oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Koulutuksessa perehdytään pyöräliikennesuunnittelun viiteen tärkeimpään kriteeriin ja tehdään yhdessä suunnittelutehtäviä, missä opittua sovelletaan käytännössä. Koulutus kestää aamupäivän klo 9-12.

Koulutuksia järjestetään seuraavasti ja ilmoittautua voi ajankohdan perässä olevalla palvelutunnuksella osoitteessa: https:\\onni.hel.fi 

  • tiistai 12.5. klo 9-12, palvelutunnus: 12052020pyoraliikenne – PERUTTU
  • torstai 14.5. klo 9-12, palvelutunnus: 14052020pyoraliikenne – PERUTTU
  • tiistai 9.6. klo 9-12, pyydä linkkiä lisätietojen antajilta (alla)

Tilaisuudet ovat saman sisältöisiä ja ne järjestetään Kaupunkiympäristön toimialan tiloissa, osoitteessa Kansakoulukatu 3. Mukaan saa kutsua kollegankin. Syksyn 2020 koulutukset järjestetään liikkujan viikolla (viikko nro 39). Tervetuloa kouluttautumaan!

Lisätiedot koulutuksista: Oskari Kaupinmäki tai Ilari Heiska