Hae ohjeistosta

Koulutukset pyöräliikenteen suunnitteluohjeesta

Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutuksia järjestetään vuosittain syksyllä liikkujan viikolla ja keväällä pyöräilyviikolla. Seuraavat avoimet koulutukset ovat pyöräilyviikolla keväällä 2019. Tarkempi paikka ja aika ilmoitetaan tällä sivulla. Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutuksen on käynyt jo noin 300 suunnittelijaa. Koulutuksia on pidetty myös tilaisuuksien yhteydessä kuten Pyöräliiton järjestämässä VeloFinlandissa. Tästä voit tutustua tilaisuuden koulutusmateriaaliin sekä koulutuksen tehtäviin.

Pyöräliikenteen suunnitteluoje sopii niin kaupunki-, liikenne- kuin katusuunnittelijan päivittäisen työn tueksi ja suunniteluohjeen koulutus voidaan järjestää myös tilauksesta. Koulutuksia onkin järjestetty erikseen muun muassa konsulttitoimistoille kuten WSP:lle, Rambolille ja YIT:lle. Koulutuksen voit tilata suoraan allekirjoittaneelta!

-Reetta Keisanen, pyöräilykoordinaattori

 

Pyöräliikenne.fi ohjeen kuva 9 Selkeä rakenteellinen erottelu on miellyttävä jalankulkijalle ja pyöräilijälle. Kööpenhamina, Tanska. Kuva: Niko Palo.