Hae ohjeistosta

Pyöräliikenne.fi -koulutus Pyöräilyviikolla 12.5.2022

Tervetuloa pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutukseen torstaina 12.5.2022!

Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen www.pyöräliikenne.fi koulutuksen on käynyt jo noin 500 suunnittelijaa. Ohje sopii hyvin kaikille kaupunkiympäristön suunnittelun parissa työskenteleville, kuten kaavoittajille tai liikenne- ja katusuunnittelijoille.

Koulutuksessa käydään läpi sitä, miksi kevyenliikenteen aika on ohi , miksi pyöräliikennettä suunnitellaan omana kulkumuotonaan ja miten valitaan oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Koulutuksessa perehdytään pyöräliikennesuunnittelun viiteen tärkeimpään kriteeriin ja tehdään yhdessä suunnittelutehtäviä, missä opittua sovelletaan käytännössä.

Koulutus kestää aamupäivän klo 9-12 ja se järjestetään kaupunkiympäristötalon 2. kerroksen kokoushuoneessa Troolari osoitteessa Työpajankatu 8.

Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus osallistua opastetulle pyöräkierrokselle Helsingissä, jossa suunnitteluohjeen mukaisiin ratkaisuihin pääsee tutustumaan maastossa.

Koulutukseen voi ilmoittautua  palvelutunnuksella FILLARI2 osoitteessa: https:\\onni.hel.fi 

Lisätietoja koulutuksesta saa pyöräliikenteen koordinaattori Oskari Kaupinmäeltä (etunimi.sukunimi@hel.fi). Tervetuloa mukaan!